Schwäbisch Gmünd-Freyung-Székesfehérvár

Nah, ezen is túl vagyunk. Néha koolyan felvetődik bennem a gondolat, hogy a Vasvári nem akar befektetni egy jó minőségű eektromos zongorába? Mert nem azt mondom, hogy vegyenek 40.000.000 ft-os koncertzongorát, de azért ez még is csak kriminális.
Az volt a vicces, hogy felkonferáltak én meg odaültem a zongorához és elkezdtem játszani a VI. tánc bolgár ritmusban c. darabot, és valamelyik csökkentagyú feltekerte a hangerőt, na már most ettől annyira berezegett az egész, hogy a dobhártyám majd kiszakadt ott a zongoránál. Nem gáz, aztán átszottam az Este a székelyeknél c. darabot, de ott már lehallkítottam, mert úgy élvezhetetlen volt, és amúgy is, kinek lenne jó egy süket zongorista…na mindegy…Az volt a vicces, hogy olyan tetü-tempóban kellett játszanom, hogy ne üssek félre, mert a zongorán tud virtuóz-tempót játszani, de ezen nem lehet, komolyan mondom, gyök 0-val játszottam.
A fellépseim között eltáncolták ismét a Palotás, a Rocky-t, a különböző néptáncokat és a Guba is énekelt. A másik darab amit játszottam Beethoven Hat éccosaisse c darabja volt. Az utolsó produkcióóként megint volt a “táncház”, amitől Freyungban megmentett a Vogl bácsi, itt viszont meglátott Csanády tanárnő, hogy próálunk elmenekülni, és hát mondta, hogy menjek táncolni, nem menekülhettem meg a tánctól. 😀 Először nem örültem neki, de ahogy a táncoló emberek megfogták egymás kezét és valahogy, vagy valamiféle megfoghatatlan erőtől sugallva önfeledten táncoltak, akkor már nagyon jó volt, nem is értem, hogy miért maradt ez ki Freryungban. 😀
Holnap gyertek a zeneiskolába Ági néni tanszakos koncertjére, mert jó lesz! 😀

Vélemény, hozzászólás?