Madarak jönnek, madarak jönnek, halálesőt permeteznek. Madarak jönnek, madarak jönnek, fekete könnyel megvéreznek.

Az utolsó bejegyzésem óta, arra készülök, hogy valami nagyon nagy öröm hírt közöljek veletek abból kifolyólag, hogy ez a 100. bejegyzésem, de úgy vélem, hogy ez a bejegyzés kevésbé lesz boldog, és örömtől ittas, mint amennyire antiszociális és komor hangulatú.

Már egy jó ideje nem volt nagyon sötét hangulatom, aminek örültem is, mivel ha valami nyomaszt, akkor (és ez lehet, hogy csak nekem tűnik így), a körülöttem levő emberek hangulata is sötétebb. Sajnos szerdán ez bekövetkezett. Egy filmet néztem este, amelyben meghalasztották az egyik főszereplőt, és tulajdonképpen a film arról szólt, hogy a szerettei hogyan emlékeztek rá vissza. Ezzel még nem is lett volna baj, egészen addig, amíg nem mondta a végén azt, hogy “Nem nehéz meghalni, ha az ember tudja, hogy élt.” Ha belegondolok, eddig sok mindent tettem, de a nagy részüket azért, mert muszáj volt, és nem azért, mert én szerettem volna. Ha megnézem, akkor egy “ugyanolyan” rendszer szerinti életet élek. Minden nap fél 7-kor kelek, majd iskola, haza jövök, tanulok, olvasok, Family Guy és 11-kor lefekszem. Persze, jó mondhatnátok azt is, hogy ott van az angol, a matek, kamarazene, a zongora, a zenekar, a…, a…., a…; de ez nem igaz.  És a legrosszabb az egészben az az, hogy vannak olyan esetek, amikor gürizek valamire tökre, és akkor a végén semmi eredménye nincsen.

Félre ne értsétek nem akarom sötétebbre felfesteni a helyzetem, mint amennyire az, de ezek tények, és úgy érzem, megint, hogy egyszer lesz ez az egész sok, és akkor megint szarul leszek egy jó ideig. Emlékezzetek csak vissza, amikor tavaly a Diáknapokra készültem, akkor egészen szeptembertől áprilisig mindent gőzerővel csináltam, és ahogy véget ért a szereplésem, lebetegedtem és vagy 1 hétig feküdtem betegen. Nos ezt nem szeretném idén is, ezért azt vezettem be, hogy minden héten szombaton azt csinálok amit akarok, leszámítva a különóráimat, a fellépéses próbáimat, stb. Pl. tegnap Heroes 5.-tem itten aztat szemben 😀 és nagyon jó volt. Szóval, valamikor még meg kellene ismételni. Akkor pénteken Dóri, a FŐSZERVEZŐ, Tina, aki mindig teljesen kész volt, Nikus, Pákozdi és én elmentünk a moziba, és nagyon jó volt a film is, az én listámon (ami 10-es de a Dóri szerint csak 6.5 pontig osztályzok) 5.5 lett, szóval Grat, Grat, Grat.
Új hír, hogy december 5-én lesz egy kamarazenei fellépésem a székesfehérvári Ciszterci templomban, információkat majd később. 🙂

Oh, majdnem elfejtettem, aki meg tudja mondani, hogy minek az első 4 sora a bejegsyzésem címe, az megkapja a “JÓL INFORMÁLT BLOGGER” titulust. 😀 Naaaaaa?? Jenetkezők?? 😀

torta 2

3 hozzászólás

 1. Elizabeth The Second szerint:

  LGT-Valaki mondja meg 😀 😀 gratulálok a 100. bejegyzéshez… amúgy milyen filmet néztetek?

 2. sanyoca szerint:

  LGT – Madarak Jönnek

 3. sanyoca szerint:

  illetve ez:
  LGT – Valaki mondja meg

Vélemény, hozzászólás?