Nyári szösszenetek

Hát szervusztok, tudom, hogy háttal nem kezdünk mondatot (by:én), de most felhatalmazom saját magamat. Hétfőtől keddig a nagymamámnál ütöttem el az időt Ádándon.
A tizenegyedikes gimnazisták nyugodt nyári életét élem. Lassan befejezem azt a könyvet amit elkezdtem már egy ideje, de nem igazán volt rá idm, hogy olvassam, ugye Nikkim néni? 😛 Szóval lassacskán befejezem, már csak 130 oldal van vissza. 🙂 Ha azzal végeztem jöhet a HP 6. Igen én mint tolkienita azt fogom olvasni, undorító. 😀
Szombaton voltunk Budapesten, mivel Sanyinak illetve Móninak megszületett a “kölyke” :P, így háromszoros nagybáty lettem, undorító. 😀 Amúgy szerintem nagyon jópofa gyerek: csendes, aranyos, és kipattogott arcú. 😀
Nyári szünetben angolra járok, ma is voltam. Lassacskán úgy vettem észre, hogy már több dolgot el tudok mondani. Sajnos még mindig nem kerestem/találtam német tanárt, szóval majd az angol tudásomat fogom használni Socaban, ugyanis jövőhét csütörtöktől vasárnapig, tehát 4 napot az MTT-vel kint töltök Socaban. Tudni illik, hogy a Szlovén Tolkien Társaság (SZTT) idén ünnepli 11. születésnapját, és ez alkalomból meghívtak minket is. Már tavaly is volt egy team akik kimentek, de akkor nem volt rá lehetőségem ám idén igen. Nagyon várom már, szóval, majd elkezdek visszaszámolni lassacskán.
El kellene mennem az Erikához is, nagyon unom már a hajamat.
El fogunk menni Idhren édesanyjához csapattalálkozó gyanánt, szóval akkor ki fogom bontani a szőke tincsemet.
Unalmas regélésemet hamarosan befejezem, hiszen már megy az Elveszett ereklyék fosztogatói. 😀

2 hozzászólás

  1. sanyoca szerint:

    🙂 és milyen volt a mamánál? nem borítottad ki? 😀

  2. Incanus szerint:

    Kac-kac, látom valaki bohócot reggelizett, ezt a kérdést fordítva kellene feltenni, mivel a mamánál szokás szerint begyulladtak a szemeim, meg folyt az orrom, tüsszögtem, köhögtem. Tényleg, milyen ideális ez az egész.

Vélemény, hozzászólás?