Elvonuló szürke felhők

Nem szokásom táboros videót vagy videókat nézni, de most megláttam, hogy BigFoot kitett egy táboros nosztalgiavideót, még 2011-ből. Úgy érzem valami a videó megnézése után megszakadt bennem.
Az volt az első igazán jelentős szervezésem az MTT-ben és valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva ahogy egy-egy pillanatra megláttam magam a videón rájöttem, hogy az elmúlt 2 évben számos tekintetben kifordultam önmagamból. Sokkal jobban teret engedtem a rosszabbik felemnek és elfelejtettem azt, hogy én akkor mennyire örültem, hogy szervező lettem. Mennyire örültem annak, hogy 11 napon keresztül egy rendet vezethettem és hogy e rendnek 11 napig én voltam a szakmai mentora és pótapukája.
Nagyon furcsa érzések kavarodnak bennem, mert most azt hiszem, hogy e töréssel elszántam magam arra, hogy rálépjek újra arra az útra, amelyet akkor jártam. Boldog voltam és őszinte, tiszta szeretetet adtam másoknak és ezt is kaptam másoktól. Boldogságtól telített profi rendet csináltam és utána valami elpattant bennem és eljutottam oda, ahol most vagyok.
Vissza akarok térni újra oda, hogy szívügyemnek tekintsem a szervezéseket, nem csak presztízsbeli kérdésnek. Újra járni szeretném azt a boldogító utat. És…ez is ritka tőlem, de a GYU-ból idézve azt mondhatom, hogy lehet, hogy kisebb leszek, de önmagam maradok.
Újra az az ember akarok lenni, mert azt hiszem, hogy ez az út is működőképes, amin most vagyok, de így tényleg el fog jönni az az idő, amikor a hatalom teljes pompájában maradok vetélytárs nélkül, mert mindenkit tönkretettem; így viszont lehet, hogy nem fogok ugyanolyan magas szintre jutni, de akik velem lesznek, örülni fognak a közös sikereknek és nem csak konfliktusokat fogok generálni.
Nagyon furcsa, de most kezdem el érezni, hogy mennyire fájó lesz az, ha idén kimarad a tábor, eddig nem gondoltam erre, de nem nihilista módon már most valamelyest fáj, nemhogy majd augusztusban, most kellene szervezőnek lennem, mert ennyire termékenyen, szeretetteljesen profi rendet nem tudnék máskor csinálni.
Szeretnék újra Ő lenni, újra teljes értékű boldog ember lenni, mint aki voltam:

226193_2109720035996_848080_n

2 hozzászólás

  1. Thilanna szerint:

    ezt jó volt olvasni 🙂 hajrá!

  2. Incanus szerint:

    Nagyon szeretném elérni és nagyon jó lenne, mert azt hiszem egy nyugodtabb…sokkal nyugodtabb korszak kezdődne el.

Vélemény, hozzászólás?