Kedves Jóisten,

Azt gondótam máma, hogy bízni kéne az emberekbe, me hát a Mr. … is mindig csak veszekszik velem, aztán meg csak megvert, és emiatt nehéz eztet elérnem. Nem tudom, hogy mit kéne csináni. Me hát…az emberek egyfelő tudom, hogy kedvesek hozzám, de hát micsinájjak, ha egysze csak nem megy az az érzés. Egyszerűen nem tudnak az emberek túllépni azon, hogy aztat mongyák rám, hogy jó fej vagyok. Egyszerűen nem tudok ezzel az egész érzéssel mit kezdeni. Vót egy esküvő szombaton, és azon gondolkodtam, hogy nem ez az első MTT-s esküvőm mégsem hívtak meg egyiken sem az esküvő utáni ünneplésre. Azt most más kérdés, hogy szeretném-e vagy sem, de akkor is ott van, hogy egy csomó barátom megy, én meg nem.
De nem okvetlenü ez a probléma, hanem egyszerű találkozónál is azt érzem, hogy hiába vagyok valakiknek az állítólagos jóbarátja, mégsem jut eszükbe, hogy meghíjjanak. És ez az, ami talán a legrosszabbul esik, me az, hogy nem hínak esküvőre, az egy dolog, még tudom azt is mondani, hogy nem okvetlenü az én világom, de azé a baráti találkozók azok lennének. És…úgy érzem, hogy az egésznek van egy nagyon erős kihasználási jellege, amellye azé nem tudok mit kezdeni. Mivel, a szakmai fejlődésemnek mindenképpen jót tesz, de a szociális hálómnak nem. Ez az, amive nehéz mit kezdeni.
Elég szomorú vagyok ezek miatt, és nem tudom, hogy mit kéne tennem…tejjesen tanácstalan vagyok és a Mr. … sem mond semmit sem, csak hallgat és néz meretten maga elé
Celie

Vélemény, hozzászólás?