Hmmm :))

Az elmúlt 3 napban annyira iszonyatosan fájt a fejem, hogy azt hittem megőrülök. Nem bírom ki ezeket a hülye időjárási rapszodikumokat. Amikor a szerdán bevett Cataflam sem segít, az azért elég sok mindent elárul. Azt hiszem le fogok betegedni, mert ma reggel már úgy ébredtem, hogy a torkom is fájdogált. Nem igazán lenne most erre időm, mert nem bírom ki. Ezer meg egy dolgom van, amit kell csinálni, a március 19-i vizsgakoncert, az április elején levő TDK döntő és nem ez lenne az ideális időpont a megbetegedésre.
Holnap családi összejövetel lesz a Sanyóéknál, Mama, Sanyó meg a Dani születésnapját fogjuk ünnepelni. Igazából olyan szempontból jó, hogy itt Pesten lesz az egész, mivel ha 12.00-re kell odaérni, akkor ráérek elindulni hozzájuk 11.58-kor, és azért ez vicces. Végre nem kell elindulni olyan korán. 😛
A munkát illetően, nagyon jó, nagyon élvezem. Gyakorolhatok sokat, és tényleg jó érzés olyan emberekkel együtt dolgozni, akik kölcsönösen munkatársnak tekintik egymást. Ezalatt arra gondolok, hogy hiába van mondjuk átlagosan 20 év köztem és a tanszéken tanító tanárok között, mégis teljesen kollegális a viszony. Ok, nyilván nem tegeződünk — furcsa is lenne –, de nagyon élvezem azt, hogy egyenrangú félként kezelnek.
Ami újdonság, hogy elkezdtem újra Doktor House-t nézni, a 6. évadtól. És hát…még mindig nagyon jó. Holnap meg Oscar!! :))

Vélemény, hozzászólás?