Köszönetnyilvánítás

Gyakorlatilag jó pár hónapos időszak zárult le most az életemben…mondjuk úgy 50 %-ban: befejeztem a TDK-mat és fel is töltöttem. Sokat kellett vele foglalkoznom és sokat kellett kutatni, de azt hiszem megérte. Nem tudok egyszerűen elmenni amellett, hogy ne készítsek egy köszönőlistát, mert úgy gondolom, hogy nagyon sok ember közreműködött abban, hogy elkészülhessen ez a pályamunka.
Első körben szeretnék köszönetet mondani Barinak, Reninek, Kincsőnek, Áginak, Andinak, Natinak, Rubynak, Bálintnak és Zsombinak, akik az elmúlt néhány hónapban elviselték a folyamatos hangulatingadozásaimat a TDK miatt. Folyamatosan biztattak és jó ötletekkel és nézőpontokkal láttak el.
Szeretném megköszönni — egészen meglepő familiáris szentencia — bátyámnak, Zolinak, aki hihetetlen segítséget nyújtott nekem az angol nyelvű rezümém szaklektorációjában.
Szeretném megköszönni a Fecske presszónak, a Skanzenclub magánlakásnak és a FéSZEK-nek hogy helyszínt és anyagi forrásokat biztosítottak a munkámhoz. És hogy itt írhattam meg a pályamunkám egy jelentős részét.
Külön szeretném megköszönni Bálintnak és Zsombinak, akik a tegnapi napon időt nem sajnálva segítettek abban, hogy minél hamarabb minél jobb munkát adhassak le. (Zsombinak külön köszönöm a vis maior rendelkezésemre bocsátott mobilnetet.)
Szeretném még megköszönni Dr. Bodnár Gábor tanszékvezető úrnak és Hercz-Dorman Aliz tanárnőnek a folyamatos árgus szemeket, amivel kísérték a munkámat. A tanár úrnak a zeneelméleti segítséget, a tanárnőnek pedig az adminisztrációs résszel kapcsolatos folyamatos korrigálását.
Azonban a legnagyobb köszönetet a témavezetőmnek szeretném kifejezni: Dr. Ivanyickaja Irinának. Ha az ő folyamatos biztatása, elvárása, célorientáltsága, profizmusa nem lett volna, akkor valószínűleg nem készült volna el a TDK-m.
KÖSZÖNÖM!! 🙂

Vélemény, hozzászólás?