Az italszekrény kulcsa

Mint tudjátok, augusztus 14-én betöltöttem a 18-at, így végre olyan feladatokat is elvállalhatok az MTT-ben, amik felelősséggel járnak. Így az idei KÖMF-re elvállaltam az énekes foglalkozás levezénylését meg a kórus vezetését is.
Ahogy egyre közeledett az időpont, elindult a jelentkezés a foglalkozásra. Sokszor elterveztem, hogy milyent tartanék, vagy hogy milyen lenne, de valahogy ez nem jött össze. Ilyenkor nem tudom, hogy ezt hogyan kell feldolgozni: személyes kudarcként? Annyira ügyetlennek és alkalmatlannak érzem még most is magamat, és ilyenkor elgondolkodik az ember, hogy tényleg tanár szeretne-e lenni. Jó, persze ott nem igazán választhatnak, hogy most ott lesznek-e vagy sem. Biztos vagyok benne, hogy kevesebb a bizalom egy olyannal szemben, aki még nem végzett ilyen feladatot, de hát, egyszer majd csak összejön az álomfoglalkozás. 🙂
Tudjátok, most, hogy őszi szünet van, itt a lehetőség arra, hogy felkészüljek OKTV-re, mert tanidőben nem nagyon van rá időm. Nagyon sokat kell rá készülnöm, mert baromi jó lenne, ha továbbjutnék, mert azon túl, hogy plusz pont, jó felkészülés az érettségire is, mégis csak magyar szak, vagy mi.
Holnap kedd, tehát holnap Ruby – a legjobb asszisztens a világon – és Kevin – aki a fiam…jó tudni, mi!? – elmegyünk együtt a Fűrész 7-re. istenem, milyen haláli viccesek azok a filmek. Mindig kell egy jó poén, ha azt nézzük, pl. “Drágám! Hol vannak a konyhakések?”. Köszönjük Ruby, ja, és majd hozd el az italszekrény kulcsát, ünneplünk.

One comment

  1. Bunny szerint:

    Milyen kulcs, nincs nálam semmilyen kulcs! 😀

Vélemény, hozzászólás?